Bottles & Bites

Over Bottles & Bites

_Bottles_
Onze sfeervolle wijnbar vind je in het historische Uilenburg, het gezelligste deel van hartje ’s-Hertogenbosch. Hier kun je heerlijk genieten van een borrel met vrienden of collega’s. Wij schenken de mooiste wijnen uit alle delen van de wereld.
Het assortiment omvat ruim 150 verschillende wijnen. Kun je niet kiezen? Vertel aan onze medewerkers waar je van houdt, dan vinden we gegarandeerd een glas dat helemaal bij je past!
Wij zijn er voor iedereen die in een ontspannen omgeving wil genieten van een goed glas wijn voor zowel wijnkenners als liefhebbers.

De wijnkaart wordt zorgvuldig samengesteld en wisselt regelmatig. Daarnaast serveren wij ook een groot aantal wijnen buiten de kaart om. Laat je verrassen door het onbekende!

_Sfeer & Ambiance_
Binnen heerst een intieme sfeer, buiten is het zien en gezien worden. Geniet op ons zonnige terras van de warme sfeer in de Uilenburg. Bottles & Bites is een hotspot waar we trots op zijn!

_Bites_
Bij Bottles & Bites kun je dagelijks terecht voor onze lunch vanaf 12.00 tot 15.30. Op de uitgebreide lunchkaart vind je zowel klassiekers met een eigen twist, als vernieuwende lunchgerechten met onderscheidende producten. Vanaf 16.30 tot 21.30 serveren wij  overheerlijke _‘Dinner Bites’_, bestaande uit diverse internationale koude en warme gerechtjes.

_Wijnproeverij_
Door de ongedwongen sfeer is Bottles & Bites voor iedereen een bijzondere ervaring. Van een gezellige borrel, met of zonder bijpassende hapjes, tot een diepgaande wijnervaring met heerlijke kleine gerechten. Van 2 tot 40 personen kun je bij ons terecht voor een wijnproeverij!
Ook met groepen en partijen tot 100 personen kun je bij ons terecht voor een gezellige borrel. Hiervoor is het wel noodzakelijk om te reserveren.

Ervaar Bottles & Bites. Je bent van harte welkom.

Cheers!
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Horeca,Wijnbar,Bites,Terras
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Korenbrugstraat 1-3, 5211EG 's-Hertogenbosch
Website
www.bottlesandbites.com
Vacatures bij Bottles & Bites
Anderen bekeken ook