Van der Waarden B.V.

Over Van der Waarden B.V.
Op deze unieke locatie aan de Bossche Parade is dit de plek om even bij te komen van de steile trappen van de Sint Jan of van het winkelen in de Bossche binnenstad. In een stijlvol, strak interieur met een inspirerende LED-verlichting met steeds wisselende kleuren, is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Neem de tijd en trakteer uzelf op een lekkere lunch. Met zorg bereiden we diverse broodjes, salades en warme gerechten. Dat is niet onopgemerkt gebleven: Café CinQ staat in de wijde omtrek bekend om zijn CinQwich en Boeuf CinQ!

Ook kunt u dagelijks bij ons terecht voor een borrel en een aangenaam diner.

Zit uw diner erop? Blijf dan nog even hangen, want in de late uurtjes verandert Café CinQ in een luxe loungebar waar u heerlijk kunt genieten van een lekker drankje of een van onze speciale Mojitos!

In dit luxe en stijlvolle café heeft u het gegarandeerd naar uw zin!

Geïnspireerd door onze sfeer? Café CinQ biedt speciale all inclusive-arrangementen! Ons vaste, hechte team staat klaar voor al uw specifieke wensen. Wij bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat uw bruiloft, receptie of feest een gedenkwaardig succes zal zijn. Met onze unieke catering en speciale DJ booth maakt Café CinQ van elk evenement een prachtig feestje. En natuurlijk is er naar Bossche traditie volop ruimte voor het carnaval!

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 073-6140686 of info@cafecinq.nl

Tot snel bij Café CinQ!
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Horeca,Restaurant,Lunch,Diner
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Parade 5, 5211 KL 's-Hertogenbosch
Website
www.cafecinq.nl
Vacatures bij Van der Waarden B.V.
Anderen bekeken ook