Techniek Werkt Beter

Over Techniek Werkt Beter
Techniek Werkt Beter – voor werk in de techniek!

Techniek Werkt Beter ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij het vinden van personeel voor technische functies. De Bouw en bedrijven in de Techniek  zijn ons belangrijkste speelveld, waarin we al jaren met succes opereren.

Onze werkwijze is sterk inhoudelijk gericht: goed luisteren wat een opdrachtgever precies zoekt en met die kennis op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Klinkt simpel, maar we blijken daarmee toch heel onderscheidend te zijn.

Onze aanpak heeft er toe geleid dat we een aantal vaste opdrachtgevers tot onze klantenkring kunnen rekenen, die weten dat wij kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. Ook van door ons bemiddeld personeel krijgen we veel positieve feedback vanwege de persoonlijke en eerlijke aanpak. En daar krijgen wij dan weer veel energie van!

De huidige markt voor technisch personeel is uitdagend, traditionele wervingstrajecten leveren vaak niet meer het gewenste resultaat op. Techniek Werkt Beter heeft hier tijdig op ingespeeld. Wij zijn graag  “**_Úw magneet voor personeel!_** ”.  Neem contact met ons op om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
W&S, Inhouse Recruitment, Zelf Werf oplossingen, Uitzendconstructies
Vacatures bij Techniek Werkt Beter
Anderen bekeken ook