Master it Training

Over Master it Training

OVER MASTER IT TRAINING
Master it Training geeft al meer dan 15 jaar IT trainingen, cursussen en opleidingen op het gebied van systeem- & netwerkbeheer, software development en Microsoft Office trainingen. Met 650 verschillende IT trainingen heeft Master it Training een zeer breed en gevarieerd aanbod. Wij kunnen invulling geven aan vrijwel iedere IT opleidingsvraag vanuit zowel het bedrijfsleven als de overheid. 

WERKEN BIJ MASTER IT TRAININGOnze medewerkers zijn ons meest waardevolle bezit. Wij werken als een team volgens dezelfde kernwaarde en hetzelfde doel voor ogen. De kernwaarden zijn een soort van kompas, wij werken met de kernwaarden als leidraad en worden er ook op beoordeeld. Zo zorgen we voor een prettige werksfeer en dragen we bij aan de vooruitgang van de organisatie. We stimuleren elkaar m.b.v. kernwaarden-kaarten, maar spreken elkaar er ook op aan als wordt afgeweken van de kernwaarden. 

De kernwaarden eenvoud, groei, winnen, plezier en toewijding dragen bij aan onze missie om de grootste IT opleider van NL te worden. Per kwartaal hebben we een meeting om terug te kijken naar wat we hebben behaald en nieuwe doelstellingen te bepalen voor het komende kwartaal. Zo werken we stelselmatig toe naar onze doelstelling!
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Fellenoord 170
5611 ZB Eindhoven
Website
https://www.master-it.nl/
Vacatures bij Master it Training
Anderen bekeken ook