ViQiT

Over ViQiT
ViQiT verbetert kwaliteit van IT in organisaties, met als doel om uiteindelijk het hele bedrijf te verbeteren. We testen nieuwe of aangepaste software. We adviseren en we voeren ook regie over meerdere projecten. 100% onafhankelijk, met onze focus op het resultaat. De beste IT-oplossingen zijn vaak de eenvoudigste.

In 2008 begonnen we ViQiT met het idee om het leukste bedrijf op te richten om voor en mee te werken. In goede en duurzame samenwerking met klanten en tussen collega’s onderling wilden we IT overal en altijd succesvol maken.

ViQiT biedt een oplossing voor de vaak beperkte kennis, inzicht en resources bij opdrachtgevers. We leveren detachering, sourcing, training/coaching en consultancy, waarbij we speciaal oog houden voor het bedrijf en de mensen die er werken. Door de juiste mensen in te zetten op de voor hen meest geschikte opdrachten is ViQiT succesvoller en meer betrokken dan andere bedrijven. Onze medewerkers denken steeds mee of de beoogde oplossing ook de beste voor de klant is. Zij nemen altijd verantwoordelijkheid voor wat zij doen aan de hand van onze vijf waarden en gaan op zoek naar de vraag achter de vraag.

Met de dienstverlening van ViQiT vermijden opdrachtgevers systemen die niet bijdragen aan de benodigde oplossingen. In plaats daarvan krijgen ze de best passende oplossingen die zo eenvoudig mogelijk zijn.

Daarom maakt ViQiT IT eenvoudig beter.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Opdrachtdefinitie,Applicatie Levenscyclus,Regievoering en Verbetermanagement,Kwaliteitsmanagement
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Website
https://viqit.nl/
Oprichtingsjaar
2008
Vacatures bij ViQiT
Anderen bekeken ook