Synotrix Personeelsdiensten

Over Synotrix Personeelsdiensten
Wie zijn wij?
Wij zijn SynoTrix Personeelsdiensten. Een jong startend personele diensten bureau, gevestigd te Enschede. Ons team bestaat uit jaren vakkennis- en ervaring in de arbeidsbemiddeling, re-integratie en zorg.  
Eind 2018 hebben wij onze krachten- en kennis gezamenlijk gebundeld en bieden wij een breed scala aan diensten aan de arbeidsbemiddeling. #W&S #recruitment #uitzend #detachering #leerwerk.

Wij richten ons voornamelijk op het bemiddelen van praktijk gerichte- en uitvoerende personeel in  de onderstaande sectoren. Echter kan een opdrachtgever bij ons ook terecht voor werving & selectie van commerciële- en management functies.

Onze sectoren:


* Office
* Telecom
* Bouw & Utiliteit
* Metaal & Techniek
* Productie & Industrie
* Transport & Logistiek
* Grond, wegen, waterbouw
* Zakelijke dienstverlenend

Waar staan wij voor?
Wij streven niet alleen naar vakkennis- en kwaliteit, maar gaan ook voor een persoonlijke aanpak waar wij echt luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij kijken niet alleen naar een cv, maar maken graag de tijd vrij om de persoon tegen over ons echt te leren kennen.
Wij denken dan ook in mogelijkheden en zetten graag dat ene stapje meer voor onze opdrachtgevers- en personeel. #vertrouwen #eerlijk #Talent #krachten #mogelijkheden zijn dan ook de sleutelwoorden die ons het beste omschrijven.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
recruitment,werving & selectie,uitzend,detachering
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Seizoensweg 18
7532 SL te Enschede.
Website
www.synotrixpersoneel.nl
Oprichtingsjaar
2019
Vacatures bij Synotrix Personeelsdiensten
Anderen bekeken ook