Qualified4U ICT Group B.V.

Over Qualified4U ICT Group B.V.
De Qualified4U ICT Group B.V. is een in de Benelux opererende ICT organisatie en biedt vanuit haar hoofdvestiging in Rijswijk IT kennis aan haar klanten en opdrachtgevers.

Deze kennis bieden wij aan door middel van onze eigen specialisten. Qualified4U ICT Group B.V. is vanaf 2018 actief en met een team van enthousiaste collega's bedienen wij onze klanten in Nederland maar ook daarbuiten. 

De Qualified4U ICT Group B.V. levert projectmatig “ICT expertise en capaciteit” aan organisaties op basis van detachering. Kenmerkend hierbij is dat wij dit vrijwel enkel met eigen medewerkers doen op basis van een ‘ouderwets’ arbeidscontract c.q. vast dienstverband. Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal in onze bedrijfsfilosofie.  Wij willen groeien. Maar niet perse de grootste speler in de markt worden, wel de beste! Kwaliteit en professionaliteit, dat is waar we voor staan. Wij geloven dat in deze branche enkel een hooggespecialiseerd team garant staat voor een aanzienlijke toegevoegde waarde. Onze compacte structuur laat ons toe om sneller in te spelen op de laatste technologische evoluties en maakt ons minder onderhevig aan de wisselende conjunctuur. Met opdrachtgevers in o.a. de bancaire-, overheids-, olie-, staal- en techniek branche ben je als ICT professional bij de Qualified4U ICT Group B.V. altijd aan het goede adres voor mooie carrière- en doorgroeimogelijkheden. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw persoonlijke doelstellingen en ambities, door middel van persoonlijke ontwikkelingsgesprekken. Het teamgevoel is de basis voor ons succes.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Detachering,ICT
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Lange Kleiweg 52D
2288 GK, Rijswijk
Website
www.qualified4u.eu
Oprichtingsjaar
2018
Vacatures bij Qualified4U ICT Group B.V.
Anderen bekeken ook