Cestmoi

Over Cestmoi
Cestmoi is per 1 december verhuisd!

**Schoonheidsinstituut CESTMOI' VERHUISD NAAR GEZELLIG PRINCENHAGE**

**Na 10 jaar aan het van Coothplein is het voor huidspecialist Cestmoi' tijd om door te groeien en hebben zij besloten te verhuizen. Eigenaar Corné laat Cestmoi' (voorheen Breda Centrum) en Auphir (Princenhage) samensmelten tot één grotere, mooiere en breder inzetbare locatie. De nieuwe zaak bevind zich in het voormalig pand van Auphir in Princenhage en draagt de naam Cestmoi'. Wie benieuwd is naar de locatie, de mogelijkheden of gewoon nieuwsgierig is, kan altijd vrij binnenlopen!**

Bij Cestmoi' kun je altijd binnenlopen voor een vrijblijvende Face Mapping Analyse, een grondige huidanalyse waarbij de huid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt vervolgens nauwkeurig bekeken, op deze manier kan de huidconditie per zone vastgesteld worden. De huidanalyse is kosteloos en de specialisten van Cestmoi' geven graag een vrijblijvend advies. 
  




_**"CESTMOI' MOET DE PERFECTE COMBINATIE UITSTRALEN VAN EEN WARM WELKOM EN KLINISCHE PROFESSIONALITEIT"**_

Corné geeft aan dat er voor ieder wat wils is. Cestmoi' biedt een breed assortiment aan huidverzorgingsproducten en behandelingen, in verschillende prijsklassen en met verschillende doelstellingen. De sfeer in de zaak is prettig en je voelt je er al gauw op je gemak. Voorafgaand aan elke behandeling wordt een intake op maat afgenomen, zo worden verwachting en resultaat perfect op elkaar afgestemd. 

**_    "OOK VOOR DE PERFECTE WENKBRAUWEN LOOP JE BINNEN BIJ CESTMOI' "_**

Met ruim 28 jaar ervaring in de schoonheidsbranche ben je bij Cestmoi' niet alleen voor huid-gerelateerde adviezen aan het juiste adres. In de Brow-Studio geven de vriendelijke dames je graag advies over de -voor jou- perfecte vorm, kleur en styling van je wenkbrauwen. In de SkinBar gun je jezelf een miniworkshop huidverzorging en probeer je vrijblijvend producten uit die afgestemd zijn op jouw huid en wensen. Kortom; een aanrader om eens binnen te lopen, of je nu komt met huid-problemen, voor je ontspanning of gewoon uit nieuwsgierigheid.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
huidverbetering,pedicure,definitief ontharen met I.P.L.,acne
Website
www.cest-moi.nl
Vacatures bij Cestmoi
Anderen bekeken ook