XBI

Over XBI

XBI is sinds april 2016 de nieuwe naam van Xelvin Bouw & Infra dat in 2012 is opgericht als de gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van uitzenden en detacheren in de sector Bouwnijverheid. We bemiddelen binnen deze sector in functies op verschillende niveaus: van de gekwalificeerde vakman tot en met managementposities.

Opdrachtgevers van XBI zijn o.a.:

Aannemers

Advies- & ingenieursbureaus

Architectenbureaus

Installatiebedrijven

(Semi) overheid

Projectontwikkelaars

Toeleveranciers

Vastgoedbeheerders

Woningcorporaties

Over ons

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling, opleiding en begeleiding van bouwprofessionals en hebben een scherpe focus op de capaciteitsvraagstukken binnen de sector bouwnijverheid. Onze consultants onderhouden een groot netwerk met techneuten en opdrachtgevers, zowel in Nederland als daarbuiten. Bij XBI ben je er van verzekerd dat jouw vraagstuk en/of ambitie de juiste aandacht krijgt. Wij vinden de best mogelijke oplossing!

Wij gaan altijd voor Optimale Dienstverlening, dit betekent voor ons dat we altijd kijken naar de gewenste situatie voor alle betrokken partijen: onze medewerker, onze opdrachtgever en uiteraard ook naar onze eigen organisatie. We zullen altijd de juiste mix samenstellen waardoor er een situatie ontstaat die voor alle betrokkenen een goed gevoel geeft.

​XBI Bouw​

Dit bereiken we door:

Toegevoegde waarde:

We willen meer zijn dan uitsluitend de schakel naar een nieuwe werkomgeving of de partij die enkel het CV aanlevert.

Voor ons is de toegevoegde waarde ook meedenken met de klant en/of de kandidaat om verder te kijken en zo ambities te verwezenlijken en mensen verder te ontwikkelen.

Kwaliteit:

Dit spreekt eigenlijk voor zich; wij zullen nooit concessies doen aan kwaliteit en zullen derhalve alleen kandidaten voorstelen waarmee uitgebreid is gesproken, die eventueel zijn getest en waar we voor de volle 100% achter staan. Ook voor onze kandidaten kijken we kritisch naar de opdrachtgever waar ze mogelijk te werk zullen worden gesteld. Het moet altijd een perfecte match opleveren waar alle partijen zich goed bij voelen.

Goed werkgeverschap:

XBI is een volwaardig werkgever die zich verbindt aan o.a. de gemaakte afspraken binnen de geldende cao’s die zijn afgesloten door de sociale partners. Zaken zijn binnen XBI goed geregeld, medewerkers worden (proactief) voorgelicht en hebben een persoonlijk aanspreekpunt bij wie ze met alle vragen en onduidelijkheden terecht kunnen. Een goede sfeer, betrokkenheid, het kunnen maken van een eigen keuze en de wetenschap gehoord te worden staan bij XBI hoog in het vaandel.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Bouw
Vacatures bij XBI
Anderen bekeken ook