Restaurant Taverne

Over Restaurant Taverne
 Restaurant Taverne. Wij zijn een gezellig restaurant waar jong en oud kan aanschuiven voor heerlijke gerechten, een fijne borrel of een klein hapje. Onze zaak is gelegen aan een unieke locatie, aan de haven van Urk. Met een groot **terras aan het water** hebben onze gasten een prachtig uitzicht op het IJsselmeer.

Restaurant Taverne is goed bereikbaar en voorzien van uitgebreide parkeergelegenheid. Ideaal dus voor grotere en kleinere groepen die een goede locatie zoeken bij speciale gelegenheden. Op ons terras aan het water kunnen tot wel 100 gasten plaatsnemen, genieten van de zon en een heerlijk hapje en drankje bestellen. Bovendien zijn wij de perfecte tussenstop voor een maaltijd bij busreizen met grote groepen.

Wij passen onze kaart aan aan het seizoen, dus u kunt u altijd laten verrassen door een heerlijk gerecht. Op deze website kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden bij Restaurant Taverne.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Restaurant Taverne
Burgermeester J. Schipperkade 8
8321 EH Urk
Telefoon: 0527-264687

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 1100 tot 23.00 uur. Onze keuken is geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.
Website
https://restauranttaverne.nl/
Oprichtingsjaar
2014
Vacatures bij Restaurant Taverne
Anderen bekeken ook