Skidkinderopvang.nl

Over Skidkinderopvang.nl

Wij zijn **skid**kinderopvang, een ambitieuze en professionele kinderopvangorganisatie in Noord-Drenthe. Wij bieden kinderdagopvang, peuter/kleuter opvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussenschoolse opvang in de gemeenten Aa & Hunze, Assen en Tynaarlo.

Wij geven kinderen alle mogelijke ontwikkelingskansen en dragen zo bij aan een mooie toekomst voor de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. We streven in ons dagelijks werk naar optimale dienstverlening voor ouders om hen zo goed mogelijk te ontzorgen. Wij staan midden in de gemeenschap waar onderwijs en opvang, spelen en leren, hand in hand gaan. De samenwerking met het onderwijs vindt onder meer plaats in IKC’s waar intensief samengewerkt wordt.

Onze medewerkers hebben passie voor hun vak: zij begeleiden kinderen vanuit hoofd, hart en handen, en zijn zich bewust van de talenten van kinderen. Ze geven kinderen ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die ze zijn, in locaties die gekenmerkt worden door een huiselijke, warme en persoonlijke sfeer waarbij het welbevinden van het kind centraal staat.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Adres
Centraal Bureau
Nieuwe Rijksweg 37
9481 Ap Vries
Website
www.skidkinderopvang.nl
Vacatures bij Skidkinderopvang.nl
Anderen bekeken ook