Practicom BV

Over Practicom BV
DIT IS WAAR WIJ VOOR STAAN

_“Het zijn saaie lui daar bij Practicom. Ze doen gewoon wat ze beloven.”_

Deze kreet zag u op onze folders en brochures. Helaas kunnen we dat niet meer waarmaken.

Ja klopt, u heeft gelijk: we zitten nog steeds náást onze klant in plaats van tegenover. We staan nog steeds klaar als uw verlengde ICT-afdeling, bij wie u terecht kunt voor software en hardware, netwerken en cloudoplossingen, security en verbindingen. Nog steeds bieden we professionele allround ICT diensten. We werken oplossingsgericht met u samen en doen inderdaad wat we beloven.

_Maar we zijn niet saai._

Ons team van 30 professionals staat voor u klaar en denkt met u mee. Wij gaan voor flexibiliteit, hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en houden van humor. Open en eerlijk samenwerken is de basis in onze contacten met klanten en leveranciers. We zijn leergierig, hebben een gedegen kennis van zaken en zijn pionieren op het gebied van nieuwe (ICT) ontwikkelingen. We gaan voor de hoogste kwaliteitsstandaard en bezitten uiteraard de bijbehorende certificeringen.

Naast deze kwaliteitsstandaard streven we ook naar een optimale beveiliging. Vandaar dat wij inmiddels ook de bijbehorende ISO certificaten behaald hebben. Het betreft hier de ISO 9001 en ISO 27001

_Kortom; we doen gewoon wat we beloven!_
TEAM

Zeven consultants, acht engineers, zeven programmeurs, vier servicedeskmedewerkers, twee administratiemedewerksters en een uitstekende koffiemachine bieden u ruim 250 jaar (koffiemachine niet meegerekend) ervaring waar u uit kunt putten. In ons team staan samenwerking en kennisdeling hoog in het vaandel, waardoor u altijd van de juiste informatie voorzien wordt. We houden van scholing en certificering, houden onze ogen en oren open en maken graag het onmogelijke voor u mogelijk.MISSIE & VISIE

Openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel in ons contact met klanten, leveranciers en collega’s. Gecombineerd met een professionele en kwalitatieve werkhouding leidt dit tot tevreden klanten, die een langdurige relatie met Practicom aangaan. Dit biedt ons de gelegenheid om een duurzaam stimulerende omgeving te bieden aan onze werknemers, waar ruimte is voor ontwikkeling, groei en innovatie.

Vanuit onze positie naast en met de klant, passen we automatisering aan aan de wensen en eisen van hun onderneming. We geven eerlijk advies, leveren óf kwaliteitsproducten óf niks, en we doen wat we beloven.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Systeembeheer,Cloud diensten,Hardware/(Maatwerk) Software,Websites
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Verlengde Velmolen 22
5406 NT UDEN
Website
www.practicom.net
Oprichtingsjaar
1985
Vacatures bij Practicom BV
Anderen bekeken ook