Mees@Work

Over Mees@Work
**Mees@work is gespecialiseerd in vraag en aanbod van gedegen en ervaren personeel op het gebied van boven- en ondergrondse infrastructuur. Wij opereren vanuit Weert door geheel Zuid Nederland.**

De kracht van Mees@work ligt voornamelijk in onze flexibiliteit en ondernemerschap. Wij staan sterk in het nakomen van onze afspraken en het aandragen van passende oplossingen voor uw personeelsproblemen. Dit doen wij niet alleen door middel van uitzenden, detacheren en payrollen maar ook door uw tijdelijk te veel aan personeel elders in te zetten of door te bemiddelen in en het begeleiden van werknemer en werkgever naar een andere werkkring. Wij weten als geen ander dat men in de infrastructuur te allen tijde personeel in moet kunnen zetten en zijn daarom ook 24-7 bereikbaar.

Nog een voordeel van Mees@work zijn onze tarieven, daar we weinig overheadkosten hebben kunnen we ons personeel tegen zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Heeft u als werkgever een blijvend of tijdelijk, tekort of overschot aan personeel? Mees@work biedt de oplossing!

Bent u als werknemer op zoek naar werk wat u op het lijf geschreven staat, dan zullen wij ons best doen om aan die eis tegemoet te komen. Ook zijn er bij ons mogelijkheden op vast werk en bij gebleken geschiktheid door ons gedetacheerd te worden bij diverse opdrachtgevers.

E-monteurs, machinisten, vakmannen riool- en wegenbouw, fitters en grondwerkers GWW aarzel niet en bekijk onze vacatures.

Ook degene die net van school komen en ervaring wensen op te doen en eventueel in aanmerking willen komen voor onze opleidingen kunnen contact met ons opnemen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Infrastructuur,Grondwerk,Minigraver,Monteurs
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Hoolstraat 14
Website
www.meesatwork.nl
Vacatures bij Mees@Work
Anderen bekeken ook
P60