A&D Onderhoud en Klusbedrijf

Over A&D Onderhoud en Klusbedrijf

A&D Onderhoud en Klusbedrijf heeft ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende projecten. Wij denken met u mee en proberen een oplossing voor uw klussen te vinden die voldoet aan al uw wensen. We bekijken elke klus individueel en komen natuurlijk persoonlijk langs om de klus op te nemen. Het voordeel hiervan is dat uw ideeën altijd aan bod komen en klussen goed worden afgestemd op uw voorkeuren.

Wij leveren goede kwaliteit, werken met de beste materialen en bekende merken. Indien nodig werken we met professionele partners die ons versterken en helpen uw klus met de juiste zorg uit te voeren. Wij proberen daarnaast om uw klus voordelig te realiseren en snel op te leveren.
Een offerte ligt al binnen 10 werkdagen bij u op de mat, waardoor u niet een eeuwigheid moet wachten en ijsberen over wat de voorwaarden zijn en wat een klus zal gaan kosten. We kunnen kwaliteit en een snelle levertijd garanderen omdat we al jarenlang bezig zijn met het verrichten van klussen en het tevreden stellen van de klant. Jarenlange ervaring zorgt er ook nog eens voor dat we hebben geleerd uit de praktijk wat wel en niet uit de voeten kan, zodat we elke klant tevreden kunnen houden.

Omdat we veelzijdig werken kunnen we u een hele lijst met werkzaamheden aanbieden. Zo kunnen we badkamers en keuken op maat in uw eigen smaak realiseren, maar kunnen we ook helpen met grote en kleine verbouwingen in uw woning en/of bedrijf. Niet alleen houden we ons bezig met verbouwingen, maar zijn we ook bezig met vernieuwing en vervanging van kozijnen en kunnen we metsel- en timmerwerkzaamheden verrichten. Omdat we zo veel mogelijk mee groeien met de innovaties van deze tijd, kunnen we de werkzaamheden ook met steeds betere technieken volbrengen. 
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Rivium Boulevard 301
2909LK Capelle aan den IJssel
Nederland
Website
www.adonderhoud.eu
Vacatures bij A&D Onderhoud en Klusbedrijf
Anderen bekeken ook