MS Mode

Over MS Mode
**Wij laten jou schitteren en groeien**

Niets mooier dan vrouwelijke rondingen, vinden we bij MS Mode. Curves zijn hot! Als dé specialist in betaalbare mode voor curvy vrouwen (maat 40 t/m 54), hebben we ambitieuze plannen voor onze meer dan 200 Europese winkels en webshops. Wij trakteren onze klant op een inspirerende shopbeleving. MS Mode maakt een vreugdesprongetje iedere keer dat een tevreden curvy lady als de mooiste versie van zichzelf de winkel verlaat. Daarom speuren wij de wereld af naar ondernemende en klantgerichte collega's. Als je in onze winkels of op het service office werkt, laten we jou groeien naar ambassadeur van MS Mode.

**Samen voor een waanzinnig resultaat**

Bij MS Mode helpen we onze curvy klant naar de mooiste versie van zichzelf. Dat kan alleen als we ook het beste in onszelf opduiken. Geen wijzende vingertjes maar positieve feedback. Binnen MS Mode delen we onze successen, versterken we elkaar en vullen we elkaar aan. Dat werkt lekker, vinden we. Continu hongerig om te blijven leren en vernieuwen, blijven we in gesprek met de klant; wat wil zij? Alles voor een waanzinnig resultaat. En als je dan samen ook nog zoveel lol hebt, dan ben je goed bezig, vinden we zelf.

**Bij MS Mode kun je jezelf zijn: together we make it happen, whith a smile**

Positivo’s en innovativo’s: dat zijn de mensen bij MS Mode. We staan vierkant achter onze #curvepower campagne voor een positief lichaamsbeeld. Want iedere klant en werknemer is mooi zoals zij of hij is. Ongeacht body shape, leeftijd of afkomst. Wij streven ernaar dat de kledingstukken, die miljoenen vrouwen wereldwijd dragen, worden gemaakt met een schoon geweten en schone handen. Daarom werken we ijverig aan milieuvriendelijk produceren en gebruiken we geen dierlijk bont. Zo maken we niet alleen onze klanten, maar ook de wereld een beetje mooier.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Ecommerce,Retail,Kleding
Bedrijfsgrootte
1001 t/m 5000 werknemers
Website
www.msmode.com
Oprichtingsjaar
1964
Vacatures bij MS Mode
Anderen bekeken ook