Junis Kinderopvang

Over Junis Kinderopvang
**Junis, natuurlijk!**
Al sinds 1980 is Junis Kinderopvang een erkende en gewaardeerde opvoedpartner voor veel ouders in Alphen aan den Rijn en omgeving. Kinderen van nul tot dertien jaar vinden bij ons een huiselijke en uitdagende plek waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. In een wereld die snel verandert, draait het steeds meer om ‘samen leven en samen leren’. Daarom werken wij intensief samen met ouders, onderwijs, gemeenten, zorgpartners, culturele partners en verenigingen. Met elkaar nodigen wij kinderen uit om hun talenten te ontdekken, samen te spelen en zo de wereld te verkennen.

**Trots op ons vak**
Bij Junis Kinderopvang werken goed opgeleide medewerkers die trots zijn op hun vak. Wij zijn ambitieus. Om mee te bewegen met het leven van onze kinderen en hun ouders, staan wij open voor vernieuwing en verbinding. Daarbij staat de kwaliteit van onze kinderopvang steeds voorop. Ons pedagogisch beleid is de basis voor al ons denken en doen, maar daarbinnen krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Die werkwijze vertaalt zich in loyale, professionele medewerkers en tevreden ouders. In 2017 werden wij maar liefst voor de tweede keer genomineerd als Beste Kinderopvangorganisatie van het Jaar; een eretitel waar we ontzettend trots op zijn!

**Samen werken aan de toekomst**
Werken bij Junis is werken aan de toekomst, vanuit het perspectief van kinderen, ouders en collega’s. In Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Zoetermeer e.o. bieden wij met circa 850 collega’s verschillende vormen van kinderopvang op meer dan 80 locaties. De kracht van onze organisatie schuilt niet alleen in de pedagogische kwaliteit, maar ook in de focus op samenwerking en ontwikkeling.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
501 t/m 1000 werknemers
Adres
Zuidpoolsingel 6
2408 ZE Alphen aan den Rijn
Website
www.junis.nl
Vacatures bij Junis Kinderopvang
Anderen bekeken ook