Guidion

Over Guidion
Guidion helpt klanten in en om het huis met verschillende services. Dit doen we in opdracht van meerdere partners en in samenwerking met (technische) experts. Ons doel is om van ieder bezoek van onze experts een Geluksmoment voor de klant te maken.

Geluk ontstaat als mensen met plezier naar hun werk gaan. Dat faciliteert Guidion maar al te graag. Elke dag om 10:10u komen wij met het hele kantoor bij elkaar om nieuwe collega's voor te stellen, goed nieuws te delen en updates vanuit verschillende accounts te horen. Dat is ook het moment waarop de lunchspecial bekend wordt gemaakt. Is het Griekse salade met Turks brood en tzaziki, carpaccio of het wereldberoemde gebakken eitje van Magda?

Groei is een groot deel van onze cultuur. Hierin stellen we onze collega's centraal. We bieden verschillende trainingen aan, zowel intern als als extern. Ook hebben we een inhouse strengthcoach, die helpt ons het werk te baseren en teams te formeren op basis van de kracht van het individu. Niks zweverigs, heel tastbaar.

Naast werk is er ook ruimte voor plezier. Elke vrijdagmiddag komt de bierkar langs. Ook de thema-, zomer- en winterfeesten zijn altijd een groot succes. Hebben we al verteld over onze bootcampklas of de wielrencrew? Goed, we kunnen eindeloos schrijven over onze cultuur maar eigenlijk moet je het ervaren.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
James Wattstraat 77-79
1097DL Amsterdam
Website
https://www.werkenbijguidion.nl/
Oprichtingsjaar
2005
Vacatures bij Guidion
Anderen bekeken ook