SAC

Over SAC
Al decennialang doen visionairs, trendwatchers en sciencefictionschrijvers voorspellingen over een geweldige technologische toekomst. Maar in plaats daarvan zien we geforceerde hypes en triviale applicaties waar de gebruiker vaak het product is. 

'Dit moet anders', dachten we. 'Laten we eens kijken wat mensen nu werkelijk willen. Wat voor software kunnen we schrijven dat mensen beter maakt in dat waar ze al goed in zijn?'

 Hiervoor hebben we een platform bedacht dat zowel SAAS als een PAAS is. We weten dat wat we willen complex en verre van triviaal zal zijn, maar wat is het leven zonder uitdaging? Het belangrijkste is, dat dit is waar we met plezier aan willen werken. Al was het alleen maar omdat we het zelf willen gebruiken.

**Samen mooie dingen maken**

Ons platform en hoe wij software ontwikkelen hebben een zelfde thema: Samen op een leuke manier mooie dingen maken. Met gevestigde bedrijven vormen we partnerships om hun ervaring en wensen met onze technische visie samen te voegen tot producten waar zij, hun klanten en wij enthousiast van worden.

 Onze visie op software architectuur is een combinatie van beproefde methodes en innovatieve concepten zoals ‘role based programming’, ‘organic software architecture’ en ‘adaptive components'. Dit maakt dat onze specialisten zich beter kunnen richten op technische vooruitgang en specifieke wensen van de klant.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Bussumerstraat 38F, Hilversum
Website
www.sactide.com
Oprichtingsjaar
2018
Vacatures bij SAC
Anderen bekeken ook
WIS