Scouting de Jutters

Over Scouting de Jutters
Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

**Doelstelling**

De vereniging Scouting Nederland, waar Scouting de Jutters onderdeel van uit maakt, stelt zich het volgende ten doel:

_"De vereniging stelt zich ten doel het bevorderen van het Spel van Scouting in Nederland om daarmee een plezierige beleving van de vrije tijd te bieden aan meisjes en jongens, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid."_

**Missie**

_"Scouting is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenorganisatie, die haar leden met het Scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In dit Scoutingprogramma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Hierdoor leren scouts met respect voor zichzelf en hun omgeving de eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen."_


**Belangrijkste activiteiten of diensten**

De hoofdactiviteit is het scoutingspel voor de kinderen, waar de leidinggevenden en het bestuur (allen vrijwilligers) de kaders en randvoorwaarden scheppen. Daarnaast ondersteunen we bij diverse evenementen. Dit zijn onder anderen het Noorderzonfestival, 4 Mijl, diverse marathons, Bevrijdingsfestival, Commitee 4 en 5 mei Groningen en meer.


**Overige opmerkingen**


Scouting de Jutters draait volledig op vrijwilligers, er zijn géén betaalde krachten. Met vrijwilligerswerk bij De Jutters, ben jij dus de drijvende kracht achter de vereniging en zeer waardevol. Wij zijn áltijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers als leiding, bestuurslid of klushulp.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Scouting,Jeugdkampen,Outdoor activiteiten,Samenwerken en groeiende zelfstandigheid
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Koerspad 11
9735 AK Groningen
Website
https://www.dejutters.nl
Oprichtingsjaar
1986
Vacatures bij Scouting de Jutters
Anderen bekeken ook