Voordeeluitjes.nl

Over Voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes (onderdeel van Freetime Company) is een jonge, dynamische organisatie met ongeveer 60 medewerkers. Wij hebben vestigingen in Lochem (Achterhoek) en Amstelveen.

Op onze website Voordeeluitjes.nl overtuigen wij klanten/gasten op een leuke manier dat een vakantie in Nederland, België of Duitsland een prettig uitje is, een heel avontuur kan zijn en dat er dicht bij huis nog veel te ontdekken valt.

Onze gezamenlijke uitdaging is om op Voordeeluitjes.nl veel mooie en voordelige uitjes aan te bieden aan onze klanten/gasten én om omzet voor de hotels te realiseren in met name de perioden dat zij dit goed kunnen gebruiken. Aan deze uitdaging werken we met diverse teams, zoals het Service Center, Sales, E-commerce, Software & Brand development en Financiën. Onze kantoren zijn fris en modern. Wij geloven in een platte organisatie, waarin iedereen ertoe doet en zijn steentje bijdraagt aan het eindresultaat. De teams dragen veel eigen verantwoordelijkheid en geven voor een groot deel hun eigen werkzaamheden vorm. Dat jij jezelf kan ontplooien, vinden wij belangrijk.

Werken bij Freetime Company betekent werken in een inspirerende en motiverende omgeving waar collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en een commerciële focus centraal staan.

Spreekt ons bedrijf je aan en wil jij (bijna) iedere dag het maximale uit jezelf halen, dan kun je je (open) sollicitatie met CV en motivatie sturen naar: sollicitatie@freetimecompany.nl. Voor leuke en leergierige mensen hebben wij altijd een passende baan.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Horeca,Toerisme,servicecenter,hotel
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Larenseweg 53
7241 CM
Lochem
Website
www.voordeeluitjes.nl
Vacatures bij Voordeeluitjes.nl
Anderen bekeken ook