Tiptop MensenWerk

Over Tiptop MensenWerk

Alles draait om de juiste kracht op de juiste plaats in te zetten. Om dit te bereiken zijn we continu bezig om ons team te scholen en werken we samen met een backoffice specialist. Door deze samenwerking zijn onze opdrachtgevers verzekerd dat TipTop MensenWerk werkt volgens de voorgeschreven richtlijnen en is het voor ons mogelijk om een nog hogere service en dienstverlening te kunnen garanderen voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

We werken op regiebasis met vooraf vastgelegde tarieven. Indien mogelijk met een vooraf geschatte projectduur. Hierdoor worden de kosten voor u direct beheersbaar en overzichtelijk.

Gedurende een uitzending of detachering onderhoudt TipTop MensenWerk persoonlijk contact met zowel u, de opdrachtgever, als met onze kracht. Op deze manier blijven we op de hoogte van het functioneren van onze medewerkers en kunnen we snel inspelen op veranderde behoeften van onze opdrachtgevers.

Ons werk is mensenwerk. Daarom stellen wij de mens altijd centraal. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het persoonlijk contact die wij onderhouden met onze klant of onze kracht. Een goede driehoeksverhouding op basis van gelijkwaardigheid is namelijk de basis voor het beste resultaat.

Wij denken met u mee. Op zoek naar een goede krachten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Op zoek naar een leuke baan of een nieuwe uitdaging? Na inschrijving begeleiden wij u met veel plezier naar je nieuwe werkplek.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Uitzenden,Detacheren,Werving en Selectie,Payrolling
Adres
Van der Heijdenstraat 16
7102JA Winterswijk
Website
www.tiptopmensenwerk.nl
Vacatures bij Tiptop MensenWerk
Anderen bekeken ook