Bambini Kinderopvang

Over Bambini Kinderopvang
Bambini is een organisatie die zich primair bezig houdt met kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Bambini heeft verschillende vestigingen in Buitenveldert met kinderen uit Amsterdam Buitenveldert, Amsterdam Zuid en Amstelveen. Bambini stelt zich tot voornaamste doel kinderen te stimuleren in hun totale ontwikkeling. Begonnen als kleinschalig kinderdagverblijf aan huis heeft Bambini door de jaren heen de authentieke warme en huiselijke sfeer weten te bewaren in al haar vestigingen.

In de afgelopen twintig jaar hebben wij steeds weer geleerd hoeveel behoefte kinderen hebben aan een veilige omgeving en aan een huiselijke sfeer. Wanneer u uw kinderen toevertrouwt aan een kinderdagverblijf of aan een buitenschoolse opvang dan wilt u niet alléén weten dat ze in goede handen zijn, u wilt ook dat ze zich net zo vertrouwd voelen als thuis.

Bambini biedt reguliere kinderopvang en buitenschoolse opvang (BSO) aan. Met Bambini kiest u voor professionele, goede en betaalbare kinderopvang. 

Bambini is een begrip geworden in Amsterdam Buitenveldert, Amsterdam Zuid en Amstelveen. We onderscheiden ons dan ook van vele andere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra doordat wij een mondiaal en open karakter hebben in een huiselijke sfeer.  De vestigingen zijn goed bereikbaar vanaf de Zuidas en het VU. 
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Website
www.bambinikids.nl
Oprichtingsjaar
1995
Vacatures bij Bambini Kinderopvang
Anderen bekeken ook