PrivaZorg AWBZ B.V.

Over PrivaZorg AWBZ B.V.

Visie

Goede zorg is voor ons zorg met aandacht. Onze professionele zorgverleners werken vanuit een hoog kwaliteitsbesef, waar mogelijk ondersteund door eHealth oplossingen.

In een complexe markt handelen we ondernemend om onze bedrijfsvoering gezond te houden.Missie

Onze cliënten krijgen met aandacht; respectvolle, professionele, goed georganiseerde zorg!In 2020

Zijn wij een zorgorganisatie waar we door het inzetten van zorgverleners in loondienst en zelfstandige zorgverleners, die graag voor ons willen werken, professionele zorg bieden vanuit steunpunten in het hele land.

Samen creëren we groei vanuit de domeinen WMO, WLZ, ZVW en de particuliere markt. Door een gezonde bedrijfsvoering kunnen we investeren in kwaliteitsontwikkeling, opleiding, maatschappelijke ontwikkeling en zorginnovatie. We zijn een serieuze gesprekspartner voor de branchevereniging, het ministerie en andere zorgorganisaties in het land.Ambities

Vanuit de visie en missie hebben we op basis van een SWOT analyse vijf ambities geformuleerd. Deze ambities zijn de hoofdlijnen waarbinnen we onze doelen en bijbehorende activiteiten vormgeven.We groeien!

PrivaZorg groeit, zowel in omvang van zorginzet als in rendement. Daarnaast groeit onze organisatie door een transitie van een organisatie die enkel met zelfstandige zorgverleners werkt, naar een organisatie die werkt met zorgverleners in loondienst en zelfstandige zorgverleners. Dit noemen wij het hybride model.We geven aandacht!

Aandacht is binnen PrivaZorg van groot belang. Onze cliënten krijgen aandacht. Aandacht hebben we ook voor elkaar. Voor onze medewerkers en zelfstandige zorgverleners. We zorgen ervoor dat zij graag voor ons willen (komen) werken en voor ons blijven werken. We zorgen in onze rol als werkgever of inlener voor het zo goed mogelijk faciliteren van de zorgverleners. Zodat het een feest is om voor PrivaZorg te werken!We zijn betrouwbaar!

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat is leidend in ons handelen. We doen waarvoor we bestaan en doen dat goed. Als we fouten maken geven we ze toe, en leren we ervan. Dit verwachten we van iedereen binnen PrivaZorg.We zijn bekend!

PrivaZorg is een bekende organisatie en staat bekend als goede organisatie. Toekomstige medewerkers, zelfstandige zorgverleners en cliënten vinden ons gemakkelijk.We zijn gezond!

PrivaZorg is een financieel gezond bedrijf dat de middelen die we mogen inzetten voor zorg en ondersteuning ook uitsluitend daarvoor gebruikt. Met behaalde resultaten zullen we altijd weer investeren in zorgontwikkeling.
Bedrijfsinformatie
Website
https://www.privazorg.nl/
Vacatures bij PrivaZorg AWBZ B.V.
Anderen bekeken ook