Ploum

Over Ploum
Ploum is niet zomaar een advocaten- en notariskantoor. Wij zijn duidelijk anders. En onze cliënten ervaren dat. We realiseren doelen met praktische oplossingen. Wij combineren onze vakkennis met praktijkervaring tot oplossingen die werken. Dat laatste kunnen we als geen ander. Het zit in ons DNA.

**Verstand van zaken**

Wij kennen de business van bedrijven en weten wat de prioriteiten zijn. Daar spelen we elke dag op in. Onze expertises liggen op die rechtsgebieden die voor u als onderneming relevant zijn. Zoals ondernemingsrecht, arbeidsverhoudingen & medezeggenschap en contractenrecht. En specialisaties als bestuursrecht, intellectuele eigendom, IT & Privacy, strafrecht en verzekeringsrecht. Wij combineren die expertises in een resultaatgerichte aanpak.

Onze waarden helpen ons hierbij. We communiceren open, met de belangen van onze cliënten in het vizier. We zijn bevlogen in het verschil dat we willen maken: het woord ‘plichtmatig’ kennen we niet. Daadkrachtig omdat we heldere adviezen geven en onze cliënten niet met dilemma’s achterlaten. En onze adviezen en oplossingen zijn scherpzinnig: passend bij de situatie, out-of-the box indien nodig. En in alles zijn we pragmatisch: we houden niet van theoretische verhandelingen, en zijn gebrand op praktische oplossingen.

**Oplossingen die werken**

Ploum pronkt niet met theoretische kennis, maar levert praktische en werkende oplossingen. Daar is waar ons hart ligt. Geen wetenschappelijke verhandelingen als het niet nodig is. Geen omwegen en voorzichtige adviezen, maar oplossingen. Eerst verder kijken dan gebruikelijk, en dan gewoon zeggen waar het op staat. Duidelijk.

**Betrokken**

Onze bevlogenheid om het verschil te maken gaat verder dan het werk voor onze cliënten. Ploum wil een positieve impact hebben op zijn mensen, de maatschappij, milieu en de markt. Kijk bij MVO voor meer informatie.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Blaak 28
3011 TA ROTTERDAM
Website
www.ploum.nl
Vacatures bij Ploum
Anderen bekeken ook