RedBlue IT Professionals B.V.

Over RedBlue IT Professionals B.V.
RedBlue IT Professional B.V. | Senior SAP en Oracle professionals

RedBlue
RedBlue is een IT consultancybedrijf. Ons team bestaat uit rood en blauw gekleurde IT professionals. Rood staat voor onze Oracle expertise en blauw voor de SAP expertise. Na de start in 2008, vlak voor de crisis, heeft RedBlue zich rustig ontwikkeld tot een degelijk bedrijf met rond de dertig medewerkers. Momenteel gebruikt het bedrijf dit fundament om zich uit te bereiden met extra professionals.

IT
Binnen de deelmarkt van SAP en Oracle dienstverlening detacheert RedBlue alleen senior professionals op projecten van toonaangevende organisaties in Nederland. Omdat SAP en Oracle applicaties in alle branches gebruikt worden, sluit RedBlue geen branches uit. RedBlue voert opdrachten uit voor gebruikersorganisaties, system integrators en gelijkgestemde collega consultancybedrijven.

Professionals
RedBlue professionals hebben minimaal tien jaar ervaring met SAP of Oracle binnen gebruikersorganisaties of op grote projecten. RedBlue professionals zijn personen die inmiddels dermate overtuigd zijn van hun expertise dat zij een stap naar meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben ondernomen.

Meedelen in de omzet
Bij RedBlue zijn medewerkers gewend om hun professionele ontwikkeling zelf te bepalen. Zij hebben al hun commerciële en administratieve zaken gedelegeerd aan RedBlue en delen voor een groot deel mee in de omzet. Hierdoor kan de professional zich volledig richten op de opdracht en de vrije tijd gebruiken waar het voor bedoeld is. Deze IT professionals zijn van nature en door het bedrijfsmodel zeer gemotiveerd, betrokken en nemen duidelijk hun verantwoordelijkheid.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Senior SAP en Oracle Professionals,Eigenaar MidLance ® bedrijfs- en beloningsmodel,Resourcing partner voor SAP en Oracle,Broker voor ZZP-ers
Vacatures bij RedBlue IT Professionals B.V.
Anderen bekeken ook