Intelligent Security B.V.

Over Intelligent Security B.V.De beveiliging van je bedrijf leg je niet zomaar in handen van het eerste de beste beveiligingsbedrijf. Hoewel veiligheid meetbaar is, heeft het ook veel met gevoel te maken. Intelligent Security combineert veiligheid daarom met gevoel. Gevoel voor sfeer, voor samenwerking en gevoel voor het geheel.

Sociaal, intelligent, veilig

Iedere doelgroep vergt zijn eigen benadering. De beveiligers van Intelligent Security zijn een combinatie van ervaren fulltime beveiligers en door ons zelf opgeleide beveiligers. Ze hebben bijna allemaal een hbo of wo- achtergrond en zijn getraind om in de eerste plaats het hoofd te gebruiken.

Ze zijn sociaal, bedachtzaam en verbaal sterk. Met de juiste mensen op de juiste posities creëren wij een veilige en positieve sfeer bij de degene(n) die wij beveiligen. Of het nu gaat om één persoon of om tienduizenden bezoekers van een festival.

Doorlopend getoetst

Sinds 2013 zijn wij de trotse houder van de keurmerken Horecabeveiliging en Evenementenbeveiliging. Die staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit van de dienstverlening. Daarop worden we blijvend getoetst, zowel op kantoor als op locatie zodat wij de keurmerken waard blijven.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Horecabeveiliging,Evenementenbeveiliging,Hoog-risico beveiliging,Hondenbewaking
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Adres
Intelligent Security B.V.
Postbus 571
5400 AN Uden
T: +31 (0)13 7505158
E: info@intelligentsecurity.nl

Bezoekadres:
Geminiweg 45
5015 BP Tilburg
Website
intelligentsecurity.nl
Oprichtingsjaar
2005
Vacatures bij Intelligent Security B.V.
Anderen bekeken ook