Brasserie 't Zusje Helmond

Over Brasserie 't Zusje Helmond
Brasserie ’t Zusje is een concept waarbij gasten voor een vast bedrag (€28,80) onbeperkt kleine (tapas)gerechten kunnen eten. De gasten hebben keuze uit 70 verschillende (tapas)gerechten. Ook heeft ’t Zusje drie verschillende kaarten: een gewone kaart, een vegetarische kaart en een kinderkaart. Ook beschikt ’t Zusje over Engelse en Duitse tapaskaarten. Tevens zijn er tapasstrookjes beschikbaar voor diverse diëten/allergieën. Gasten komen niet naar ’t Zusje om zoveel mogelijk te eten zoals in een buffet-restaurant, maar juist voor het avondvullend genieten!

Het concept maakt eten bij ’t Zusje een sociale gebeurtenis. De placemats van de gasten vormen tegelijkertijd de menukaart en per tafel is er sprake van één bestelstrookje. Dit strookje kan men rond laten gaan, waardoor interactie ontstaat tussen de gasten over het eten en wat te bestellen.
De gasten worden aan tafel bediend en de keuken zorgt ervoor dat de bestelling van een tafel in één keer uitgeserveerd wordt. Op één avond kunnen de gasten meerdere keren een bestelling doen, in elke willekeurige volgorde.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Website
www.zusje.nl
Oprichtingsjaar
2015
Vacatures bij Brasserie 't Zusje Helmond
Anderen bekeken ook