Vindsubsidies

Over Vindsubsidies

Wij vinden dat elk vooruitstrevend idee een kans verdient. Daarom ondersteunen wij ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Dat doen we door innoverende organisaties te begeleiden op het gebied van subsidies. Zo kunnen zij zich volledig focussen op hun innovatie in de wetenschap dat alle subsidiezaken onder controle zijn.

Wij kijken graag over grenzen heen. Letterlijk en figuurlijk. Ons werkterrein is de wereld. Met kantoren in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland kunt u gebruik maken van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Onze inbreng is gevarieerd. Daarin voegen we ons naar de wensen van u als opdrachtgever. We begeleiden het schrijven van kansrijke subsidieaanvragen. We zetten een volledige en heldere subsidieadministratie op. Bewaken deadlines, monitoren en sturen projectresultaten. En we onderhouden het contact met de subsidieverstrekker.

Wij geven u toegang tot onze subsidiedatabase: de grootste en meest uitgebreide zoekmachine van Nederland met daarin alle actuele subsidieprogramma’s, fondsen en kredieten. Maar ook met alle informatie die nodig is om een subsidie aan te vragen.

En waarom niet. Het brengt vooruitgang een stapje dichterbij.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Klavermaten 25, 7472 DD Goor
Website
www.vindsubsidies.nl
Vacatures bij Vindsubsidies
Anderen bekeken ook