Stichting NuRecht

Over Stichting NuRecht
NuRecht tracht via het internet juridisch advies voor iedereen bereikbaar te houden en dit ook gratis te laten zijn. Vanuit deze doelstelling tot bereikbaarheid heeft NuRecht haar openingstijden aangepast aan de momenten waarop de meeste vraag naar juridisch advies is, namelijk buiten kantoortijden, in de avond.

Op 5 dagen per week (zondag t/m donderdag) wordt in de avond (18:00 tot 21:00 uur) juridisch advies gegeven via het internet. Voor deze openingstijden is gekozen nu iedereen dan ook buiten kantoortijd juridisch advies kan krijgen (en dus overdag kan werken). NuRecht is op vrijdag- en zaterdag avond gesloten nu de ervaring leert dat de meeste cliënten op die avonden in het weekend geen juridische vragen stellen, terwijl de zondagavond daar juist wél voor wordt gebruikt. NuRecht probeert zo het krijgen van juridisch advies voor iedereen op de beste tijdstippen mogelijk te maken.

Het juridisch advies is bedoeld voor alle Nederlanders, in en buiten Nederland, maar NuRecht richt zich door het geven van gratis juridisch advies met name op mensen aan de onderkant van de maatschappij en op personen met minder financiële middelen. Op die manier kunnen zij ondanks hun maatschappelijke achterstand of gebrek aan financiele middelen tóch gedegen juridisch advies verkrijgen. Daarnaast tracht NuRecht ook vooral goed toegankelijk te zijn, met name door de openingstijden buiten kantoortijd.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
https://www.youtube.com/watch?v=nTJbMb-PB1k
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Website
https://www.nurecht.nl
Oprichtingsjaar
2010
Vacatures bij Stichting NuRecht
Anderen bekeken ook