HeartBeat B.V.

Over HeartBeat B.V.
We noemen onszelf graag een veelzijdig administratiekantoor. Want waar we bekend om staan, is dat we een stapje verder gaan dan alleen het aanreiken van instrumenten om sturing te geven aan uw onderneming. Zo bieden we onszelf graag aan als sparringspartner, en brainstormen we een sessie met u mee als daar behoefte aan is.

**Van debiteurenbeheer tot het opstellen van de jaarrekening**

Naast het up-to-date krijgen en houden van de administratie van onze klanten, verzorgen we ook het debiteurenbeheer, de periodieke cijfers en de opzet en bespreking van stuurrapportages. Tevens stellen we de jaarrekening samen, bieden we fiscaal advies en verzorgen we uw fiscale aangiften. Onder andere.

**Onze dienstverlening afgestemd op uw wensen**

Onze klanten schijnen nogal gecharmeerd te zijn van onze hands-on-mentaliteit. We houden er namelijk van om adequaat te adviseren en snel resultaat te laten zien. We laten het daarbij uit ons hoofd om een standaard te hanteren en stemmen onze dienstverlening af op uw wensen. Maatwerk noemen we dat. Betekent dit dat u een gedeelte van het jaar uw administratie zelf doet, en voor de rest op ons terugvalt? Dan vinden wij dat uitstekend.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Croy 7 W
5653 LC Eindhoven
T 0495 460 583
info@heartbeat.nu
Website
www.heartbeat.nu
Vacatures bij HeartBeat B.V.
Anderen bekeken ook