Sharp

Over Sharp
Door middel van met elkaar verbonden technologieën verandert Sharp de manier waarop organisaties omgaan met informatie. Op die manier stellen we bedrijven in staat ideeën te onderzoeken en op nieuwe manieren samen te werken. Van MFP's tot documentmanagementoplossingen en van videowalls tot interactieve whiteboards: Sharp’s uitgebreide aanbod van kantoor technologieën en diensten zijn ontworpen om informatie meer samenhangend, dynamisch, toepasbaar en beter toegankelijk te maken door op technologie geïnspireerde ideeën.

Ben je gedreven en resultaatgericht? Wil je meebouwen aan het succes van Sharp? Dan biedt Sharp je een unieke kans binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat er momenteel geen passende vacature voor je bij? Stuur ons dan je open sollicitatie. Vermeld in ieder geval de functies waar je voorkeur naar uitgaat, wat je loopbaanwensen zijn en wat je Sharp kunt bieden. Je gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.
Bedrijfsinformatie
Website
www.werkenbijsharp.nl
Vacatures bij Sharp
Anderen bekeken ook