Aannemingsbedrijf Van der Heijden Nistelrode

Over Aannemingsbedrijf Van der Heijden Nistelrode
Van mengpuin tot betonpuin, van asfalt tot Hydraulische mengpuin: Aannemingsbedrijf van der Heijden breekt het voor u, met kwaliteit tot de laatste korrel! Met twee mobiele puinbreekinstallaties kunnen wij in heel Nederland, én daarbuiten, uw puin breken.
 
Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden komen onder andere steenachtige materialen (puin) vrij. Door de puin op een juiste manier te bewerken, zorgen wij ervoor dat het puin geen afval meer is, maar een nieuwe grondstof wordt.
 
De mobiele puinbreekinstallaties zijn inzetbaar op elke locatie, van een slooplocatie tot een vergunde breeklocatie. Onze mobiele puinbreekinstallaties bestaan uit vier machines:
 - De puinbreker die het puin breekt
 - De zeefmachine die het puin op de gewenste fractie afzeeft
 - Een mobiele rupskraan voor het laden van de puinbreker
 - Een shovel voor de afvoer van de gebroken puin
 
Alle opdrachten worden uitgevoerd door een vast team van medewerkers.
 
Zowel de puinbrekers, als de zeefinstallaties zijn geheel in eigen beheer gebouwd, waardoor we een gemiddelde capaciteit van 300 ton/uur hebben. Tevens is het mogelijk om zonder problemen, blokken puin met een afmeting van 100x100x25 cm  door de breker te laten gaan. Doordat het vervoer van de installatie altijd snel verloopt, is de inzet van beide installaties zeer flexibel.
 
Aannemingsbedrijf van der Heijden beschikt over een KOMO kwaliteitsverklaring, NL BSB productcertificaat, werkt volgens de ISO 9001 norm en beschikt over een VCA** certificaat.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Loosbroekseweg 21
5388 BC Nistelrode
Website
www.puinbreken.nl
Oprichtingsjaar
1964
Vacatures bij Aannemingsbedrijf Van der Heijden Nistelrode
Anderen bekeken ook