Rijnstate ziekenhuis

Over Rijnstate ziekenhuis
Wil jij het verschil maken?

Werken bij Rijnstate is afwisselend en uitdagend! Als topklinisch ziekenhuis willen wij in Nederland voorop lopen met onze opleidingen, (wetenschappelijk) onderzoek en zorginnovaties. We zijn dus ambitieus, maar ook zeer betrokken bij onze patiënten. Per jaar ontvangen we ruim een half miljoen patiënten op onze poliklinieken en nemen wij ruim 75.000 patiënten op voor diagnostiek of een behandeling. Ons doel is om hen de best mogelijke zorg te bieden op een gastvrije, persoonlijke manier. Samenwerking legt hiervoor de basis: door onze krachten te bundelen met onze collega’s, andere zorgverleners, patiënten en hun naasten verlenen we immers betere zorg. 

Wil jij samen met ons het verschil maken voor onze patiënten en bijdragen aan het welzijn van onze omgeving? Kom dan werken bij Rijnstate!

Als medewerker van Rijnstate ben je betrokken, ambitieus en doe je je werk met passie. Wij geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Goede faciliteiten, moderne apparatuur en volledig uitgeruste werkruimtes staan voor je klaar. Via het Leerhuis van Rijnstate kun je opleidingen en trainingen volgen. Interessante arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, maken het werken bij Rijnstate erg aangenaam. De positieve, open sfeer in het ziekenhuis biedt je de ruimte om je ideeën in te brengen en inspireert je om elke dag met plezier je bijdrage te leveren. 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Zorg,Ziekenhuis,topklinisch
Bedrijfsgrootte
5001 t/m 10000 werknemers
Adres
Wagnerlaan 55
6815 AD, Arnhem
T 088-0057800
E hrjobcenter@rijnstate.nl
Website
www.werkenbijrijnstate.nl
Oprichtingsjaar
1988
Vacatures bij Rijnstate ziekenhuis
Anderen bekeken ook