Opus-Pro Kitchen Recruitment

Over Opus-Pro Kitchen Recruitment
Opus-Pro Kitchen Recruitment verbindt opdrachtgevers in de horeca met talentvolle koks & managers. Wij combineren inhoudelijke kennis van het horecavak met jarenlange kennis van werving & selectie en uitzenden. Onze ambitie is dat beide partijen hun ambities kunnen waarmaken. Kernwaarden daarbij zijn transparantie en toegevoegde waarde. Wij verbinden!

Wij geloven in het nieuwe werken en hebben onze werkwijze hierop ingericht. Wij bieden onze kandidaten de gelegenheid om, indien gewenst, in de avond of het weekend een afspraak met ons te maken.

Vorm volgt inhoud. Welke juridische constructie een dienstverband krijgt is geheel afhankelijk van de wederzijdse behoefte. Soms is dat uitzenden, soms detacheren en soms werving en selectie. Telkens bekijken we wat in een specifieke situatie het beste is.

Onze dienstverlening is volkomen transparant, op basis van vertrouwen. Wij doen niet geheimzinnig over onze marges en tarieven, noch over onze kandidaten.

Opus-Pro Kitchen Recruitment doet waar zij goed in is en doet dat met passie. Passie voor de opdrachtgever, passie voor de kandidaat en vooral passie om de juiste match tot stand te brengen. Dit betekent dat we veel tijd en moeite investeren in onze kandidaten en opdrachtgevers. Daarbij hebben we niet alleen oog voor de technische vaardigheden van de kandidaat, maar schatten we ook in of diens persoonlijke kenmerken passen binnen de bedrijfscultuur.

Opus-Pro Kitchen Recruitment, net even anders!
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Horeca
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Loenermark 479
1025 TR Amsterdam
Website
www.finekitchen.nl
Vacatures bij Opus-Pro Kitchen Recruitment
Anderen bekeken ook