EXCEL GROUP B.V.

Over EXCEL GROUP B.V.
**Over EXCEL GROUP B.V.****Diversiteit in technisch personeel**
We verzorgen detachering en uitzending van uitvoerende technici en werving en selectie voor het midden- en hoger kader. Excel Group B.V. biedt daarmee een breed scala aan personeel. Van lassers en fitters tot monteurs en van uitvoerders tot veiligheidskundigen. Steigermonteurs, -inspecteurs en -coördinatoren, of distributiemonteurs en platers. Bij Excel Group B.V. kunt u terecht voor brede vraagstukken en werkzaamheden, zowel in industrie, bouw en infratechniek als civiele techniek en scheepsbouw.

**Belangrijke schakel in uw project**
Excel Group B.V. kan met haar expertise en personeel een belangrijke schakel zijn binnen uw project. Zo werken personeelsleden van Excel Group B.V. mee in uiteenlopende projecten. Bijvoorbeeld steigermontage en laswerk bij de nieuwbouw van energiecentrales. Maar ook aan vooraanstaande buitenlandse projecten heeft Excel Group B.V. een bijdrage kunnen leveren waar zij trots op is.

**Kwaliteit voorop!**
Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel, bij alles wat we doen. We beschikken dan ook over de benodigde certificaten, omdat ons personeel op locaties werkt waar veiligheid van werknemers en omgeving van cruciaal belang is. Excel beschikt over de volgende certificeringen:

* NEN-4400-1; het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.
* NEN-EN-ISO 9001:2008; de internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagement.
* VCA* 2008/5.1; de checklist voor veiligheid, gezondheid en milieu.
* VCU 2011/05; de checklist voor veiligheid en gezondheid van de uitzendkracht.

**Opleiden**
Wij vinden het belangrijk dat de achtergrond en opleiding van de werknemer aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Dit betekent voor u passend gekwalificeerd personeel op de werkplek. Voor de werknemer betekent dit ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing, iets dat wij hoog in het vaandel hebben staan. Dit betekent dan ook dat wij zelf ons personeel trainen en opleiden op onze eigen cursusgrond.

**Persoonlijke aanpak**
Onze dienstverlening is persoonlijk, betrouwbaar en deskundig is. U kunt als opdrachtgever dan ook altijd rekenen op een eerlijk advies. Bij Excel Group B.V. heeft u als opdrachtgever een vaste contactpersoon die samen met u kijkt naar de mogelijkheden om het hoogst haalbare te bereiken. Bij Excel Group B.V. denken we met u mee!
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Boerkensleen 39
4705 RL Roosendaal
P.O. Box 364
4870 AJ Etten-Leur
Website
www.excelgroup.nl
Oprichtingsjaar
1994
Vacatures bij EXCEL GROUP B.V.
Anderen bekeken ook