HermanDeGroot Ingenieurs en Vastgoedstrategen

Over HermanDeGroot Ingenieurs en Vastgoedstrategen
**Wij ontwikkelen visie, strategie en concrete technologische oplossingen voor vastgoed en gebiedsontwikkeling in de bebouwde omgeving.** Als expert in duurzaamheid, technologie en ontwikkeling levert ons ingenieursbureau al 25 jaar innovatieve oplossingen. Hierbij staan de beleving en behoeften van de eindgebruiker centraal. Of het nu gaat om advies, certificering of complete projectbegeleiding, wij staan klaar voor onze opdrachtgevers.

Bij HermanDeGroot vind je de professionaliteit van een toonaangevend ingenieursbureau, maar ook de vrijheid en flexibiliteit om jezelf te ontplooien. We hebben een open cultuur met korte lijnen en een informele sfeer, waarin transparantie en kennisdeling centraal staan. Zo helpen we elkaar om van elke uitdaging een succes te maken. Daarnaast is er genoeg ruimte voor professionele ontwikkeling en uiteraard vieren we onze successen met borrels en leuke personeelsuitjes! 

Ben jij een HBO of Universitair opgeleide professional en wil je samen met een leuk team bijdragen aan spraakmakende projecten? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar jobs@hermandegroot.nl
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Technologie,Duurzame energie,Vastgoedstrategie,Duurzaamheid
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Bezoekadres
Nijverheidsweg noord 74a
3812 PM Amersfoort

telefoon: 033 4320889
Email: info@hermandegroot.nl

Postadres:
Postbus 864
3800 AW Amersfoort
Website
www.hermandegroot.nl
Oprichtingsjaar
1994
Vacatures bij HermanDeGroot Ingenieurs en Vastgoedstrategen
Anderen bekeken ook