Trunkrs B.V.

Over Trunkrs B.V.
Door de ontwikkeling van E-commerce ontstaat er een groeiende behoefte aan verschillende mogelijkheden om de bestelling in bezit te krijgen. Tegelijkertijd zorgt deze toename van online bestellingen voor meer vervoer op de weg. Zowel vanuit het oogpunt van duurzaamheid als vanuit bereikbaarheid en leefbaarheid zijn hier slimme oplossingen voor nodig. Hiervoor is samenwerking tussen verschillende partijen die hieraan werken van groot belang. Voorbeelden van partijen die hier behoefte aan hebben zijn gemeenten, lokale winkeliers en mensen die last hebben van het verkeer. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat er minder verkeer op de weg nodig is.

Wij maken webshop logistiek slimmer, sneller en schoner. Met innovatieve bezorgservices maken we het leven van de consumenten makkelijker.

Dit is de drijfveer waarmee al onze teamleden en partners elke dag aan het werk gaan. Doordat wij gebruik maken van slimme oplossingen en innovatieve technieken leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het verminderen van verkeer op de weg. Zo zorgen wij voor schonere lucht en rustigere wijken.

We geloven dat we samen de meeste impact kunnen realiseren. We werken daarom graag samen, zowel met elkaar als met andere organisaties. We staan voor wat we beloven en doen wat we zeggen. Ieder bijdrage aan ons gezamenlijke doel telt. We staan klaar voor onze klanten en elkaar. En dit is alles op een vriendelijke en vrolijke manier. We love to deliver.  
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Logistieke dienstverlening,e-commerce,pakketorganisatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
De Liesbosch 90, 3439LC, Nieuwegein
Website
www.trunkrs.nl
Oprichtingsjaar
2015
Vacatures bij Trunkrs B.V.
Anderen bekeken ook