Powerplay People

Over Powerplay People
'WE GET THINGS DONE'Powerplay People | LINQ koppelt talent aan bijbanen, projecten en vaste functies via een bijzonder ‘referral’ concept. Het hart van ons concept is gebaseerd op een simpel idee: ‘goede mensen kennen goede mensen’.

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. We handelen vanuit onze filosofie ‘We get things done’. We zien het als onze missie om onze partners de service te verlenen die zij verdienen. We denken mee met de opdrachtgever en ook vanuit de opdrachtgever, waardoor we tot creatieve oplossingen komen. Bij iedere uitvraag denken we verder dan alleen het leveren van studenten; wij bieden de totaaloplossing!

_"Werken waar en wanneer jij wilt"_

Wij worden enorm gelukkig als jonge, enthousiaste studenten bij ons willen werken. Ben jij 18 jaar of ouder, woonachtig in de omgeving van Amsterdam of Utrecht, flexibel beschikbaar en volg jij een HBO/WO opleiding dan zijn wij op zoek naar jou!

**WORKS**

Een nieuw kantoor is leuk, maar dan moet er verhuisd worden. Jij kunt aan de slag als verhuizer of monteur. Ook zoeken we ervaren klusjesmannen, slimme techneuten en sterke sjouwers die bijvoorbeeld kunnen helpen bij de op-, om- en afbouw van evenementen locaties.


**SECURITY**

Met alle feestjes en festivals in ons land, is het wel belangrijk dat het veilig is. We zoeken frisse, sportieve mensen die bij ons de cursus Event Security Officer komen volgen om daarna als beveiliger op evenementen aan de slag te gaan.


**HOSPITALITY**

Voor evenementen, feesten en partijen zoeken we enthousiaste, spontane studenten. Diegene die altijd service verlenen met een warme glimlach.
We hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar binnen hospitality, namelijk bar, bediening, promotie en hosting werkzaamheden.


**CUSTOMER CARE**

Rinkelende telefoons schrikken je niet af en je bent pas tevreden als diegene aan de andere kant van de lijn dat ook is. We zoeken studenten die willen werken op de telefonische helpdesk en op de email-, chat- en Social Media helpdesk.


**OFFICE**

Als op kantoor door de bomen het bos even niet meer te zien is, kom jij in actie. We zoeken studenten voor receptiediensten, archivering en administratief werk. Dit kan zijn voor tijdelijke projecten of een uitloop tot een vaste bijbaan.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Uitzenden
Vacatures bij Powerplay People
Anderen bekeken ook