First People

Over First People
**Over ons**
Bij First People staan de wensen van de kandidaat en het bedrijf centraal. Met een gezonde dosis humor en expertise maken wij van een sollicitatieproces een prettige en professionele ervaring. Wij zijn ons zeer bewust van het belang van ons werk en dit motiveert ons elke dag weer om professionals naar de best mogelijk stap in hun carrière te begeleiden.

Bij First People geloven we dat de basis van ons werk in een persoonlijke en no nonsense aanpak ligt, gecombineerd met professionaliteit en specifieke kennis van de nieuwste technieken in de markt. Op die manier helpen wij IT- specialisten bij het vinden van de beste carrièrestap en bedrijven bij het vinden van de beste aanvulling op hun team!

**Werken bij**
Om aan de alsmaar stijgende vraag van onze klanten te kunnen blijven voldoen, zij we op continue op zoek naar ambitieuze recruitment consultants. Als recruitment consultant bij First People ben je als een spin in het web. We werken in een hele dynamische markt. Je moet daarom snel kunnen schakelen en goed kunnen multitasken. Ons leuke team vol jonge, ambitieuze en hard werkende collega’s zetten zich elke dag in voor het vinden van de beste match tussen IT specialisten en onze klanten.

Naast het harde werken vinden we het ook belangrijk om samen leuke dingen te doen.
Zo gaan we bijvoorbeeld regelmatig met elkaar lunchen, stappen, karten en zelfs een lang weekend weg naar een Europese stad bij het behalen van onze targets. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en denk je dat jij de juiste skills in huis hebt? Dan komen we graag met je in contact!
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Friesestraatweg 213 D
9743 AD Groningen
Website
http://firstpeople.nl/
Oprichtingsjaar
2015
Vacatures bij First People
Anderen bekeken ook
P60