W.E.S. Winter Education Services

Over W.E.S. Winter Education Services
WES is een landelijk bureau, dat zich richt op inburgering, re-integratie en het geven van uiteenlopende trainingen. Het bedrijf is in 2003 opgericht door Joan Kruitwagen – Winter. WES staat voor kwaliteit en continuïteit. Er wordt ontzettend veel over inburgering en re-integratie gepraat. Wij doen het gewoon. WES voelt zich verantwoordelijk voor die mensen die nog niet aan het maatschappelijk proces deelnemen, bijvoorbeeld in de vorm van betaalde arbeid. WES wil de positie van werkzoekenden van zowel fase – I, als fase – II en lager versterken.
WES pleit voor opleiding en nog eens opleiding, om zo de positie op de arbeidsmarkt duurzaam te versterken. WES staat voor sociale activering. WES neemt haar cliënten serieus. WES heeft als motto als de cliënt serieus wordt genomen, gemotiveerd wordt en als er vanuit de bril van het individu wordt gekeken, dan wordt op deze manier de basis voor succesvolle en vooral duurzame uitstroom naar betaald werk gelegd.


Ons doel is talenten van cliënten aan te boren. Met de Mixer – Methode is een eerste stap naar reflectie, naar zelfbewustzijn, om zo tot zelfsturing te komen. Actieve deelname aan het maatschappelijk verkeer staat bij ons centraal.
Scholing moet een wezenlijk element vormen voor de aanpak om werkzoekenden duurzaam aan de slag te krijgen. Een combinatie van werk en scholing is veelal de beste aanpak.
Passend werk voor het individu, dat is van essentieel belang. Als het voldoende uitdaging biedt raken de kandidaten gemotiveerd. Het werk moet ook een maatschappelijk doel dienen.
Mensen doen hun best alleen als je ze weet aan te sporen. Dit komt tot uiting in het boeken van kleine succesjes. Die gelegenheid biedt WES voortdurend aan.
Wil een individueel project kans van slagen hebben, moeten de volgende ingrediënten aanwezig zijn; competentiegericht, open leersituaties, nabootsing van de werkelijkheid. Deze ingrediënten bieden kansrijke prikkels om de kandidaten uit hun sociaal isolement te halen.
Via onderwijs, re-integratie en inburgering komen tot datgene wat je echt graag wilt doen ! Je droom waarmaken. Waarmaken en neerzetten wat jou drijft en wat je zelf belangrijk vindt in het leven.
Zelf zijn we constant bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen het onderwijs, re-integratie en inburgering, wat ook een gevolg is van onze droom en ons avontuur.
We staan dan ook met begrip en compassie aan uw zijde, we weten waar we over praten, onze kennis en inzichten, onze aanpak en programma´s zijn gevoed door onze eigen ervaring.
Educatie en vorming zijn belangrijke instrumenten om bewustwording bij mensen te vergroten en informatie over te dragen. Bewustwording versterkt het proces van empowerment. Empowerment is een proces dat kracht in mensen aanboort en daardoor de mensen de mogelijkheden biedt, het beste uit zichzelf te halen.
Of je nu droomt van een afgeronde taaltraining, een beroepsopleiding, een baan als buschauffeur, administratief medewerker , een verpleegkundige of je eigen bedrijf  .  .  .  .  .

_van harte welkom!_
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Inburgering,Re-integratie,Uiteenlopende trainingen op maat
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Website
www.weseducatie.nl
Oprichtingsjaar
2003
Vacatures bij W.E.S. Winter Education Services
Anderen bekeken ook