De Boer Drachten

Over De Boer Drachten
De Boer Drachten is dé **agrarische groothandel** en heeft inmiddels al **meer dan 75 jaar ervaring**. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. De Boer Drachten heeft alles in het assortiment voor buitengewone vakmensen. Alles voor de rundveehouder, akkerbouwer, hovenier, campinghouder, gemeente en overheid en professionele doe-het-zelvers. Deze groepen kunnen alles wat ze nodig kunnen hebben vinden bij de Boer Drachten, van schoffel tot en met landbouwfolie.

Het assortiment van de Boer Drachten is zorgvuldig samengesteld tussen huismerkproducten, bijvoorbeeld de Violetspray van ons eigen merk en de beste A-merken, waarmee wij altijd de kwaliteit voor u kunnen garanderen.
U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als afhalen bij ons magazijn. De bezorging van uw bestelling is zelfs **gratis** bij besteding **vanaf 75 euro**. Bij bestedingen onder 75 euro rekenen wij slechts 5 euro verzendkosten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze megastore in Drachten. Hier kunt u ons volledige assortiment bekijken en de producten direct meenemen.

De Boer Drachten heeft ook een eigen werkplaats. Hier repareren en onderhouden wij grasmaaiers, zitmaaiers en zelfs skelters. Ons team van monteurs staat altijd voor u klaar. De machines kunnen worden opgehaald op uw adres en na reparatie of onderhoud weer teruggebracht worden. U wordt tijdens de reparatie op de hoogte gehouden over de status hiervan.

Op onze website vindt u ons totaalaanbod van 35.000 artikelen met onder andere afrastering, robotmaaiers, huishoudtrappen, elektrisch gereedschap en nog veel meer.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Agrarische producten,Tuin- en parkmachines,Gereedschap,Buitenspeelgoed
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Jade 34
9207 GL Drachten
Website
https://www.deboerdrachten.nl
Vacatures bij De Boer Drachten
Anderen bekeken ook