Rijnlands Revalidatie Centrum

Over Rijnlands Revalidatie Centrum

**Het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) biedt met ruim 400 medewerkers, moderne voorzieningen en vestigingen in Leiden en Alphen aan den Rijn, medisch specialistische revalidatie aan patiënten in de regio. In onze visie heeft revalidatie altijd tot doel de patiënt te helpen (weer) zo zelfstandig mogelijk te zijn.**

**Zo werken wij**

* Onze multidisciplinaire behandelteams bieden gespecialiseerde revalidatiezorg aan volwassenen en kinderen met complexe problematiek. Onze behandelaars ondersteunen de eigen regie van de patiënt en werken hulpvraaggericht.
* De patiënt krijgt bij het RRC altijd de behandeling volgens de meest actuele, bewezen inzichten. Evidence Based Practice (EBP) is het kader voor onze behandelprogramma’s.  De beste behandeling voor iedere patiënt is onze focus.
* In onze regio werken wij nauw samen met andere (keten)organisaties op het gebied van patiëntenzorg en onderwijs. Ook voeren wij samen met hen (wetenschappelijk) onderzoek uit. De resultaten van dit onderzoek passen we toe in de dagelijkse behandelpraktijk.
* Het bespreekbaar maken van gedrag is een belangrijk onderdeel van ons personeelsbeleid. Zo vragen wij bijvoorbeeld van onze medewerkers dat zij feedback geven aan elkaar. Ook verwachten wij van onze medewerkers dat zij afspraken maken met hun leidinggevende om verzuim zoveel mogelijk te voorkomen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
revalidatie,multidisciplinaire behandelteams
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Adres
Wassenaarseweg 501
2333 AL Leiden
Website
www.rrc.nl
Vacatures bij Rijnlands Revalidatie Centrum
Anderen bekeken ook