Pure Internet Marketing

Over Pure Internet Marketing
De oorsprong van Pure gaat terug naar het jaar 2008. Eddie en Ralph kregen het idee om samen een website te maken voor voetbalfans. De studievrienden beginnen daarnaast nog meer succesvolle online concepten. Vele avonduren en weekenden werden er, naast een fulltime baan, keihard gewerkt, met als resultaat een gezond bedrijf en een enorme berg aan learnings. In 2012 werd besloten om de passie voor het internet en de opgedane kennis in te zetten voor andere bedrijven. Zo ontstond het Pure wat we nu kennen: een internet marketing bureau dat doelgericht werkt aan topresultaten voor klanten.Onze filosofie

Als consultant hebben we ons bestaansrecht aan twee aspecten te danken: constant op topniveau presteren en een prettige samenwerking met onze klanten. We beseffen ons terdege dat we dit bestaansrecht in eigen hand hebben en geloven dan ook heilig in onze **TALDET**-kernwaarden.

**T**rots – Bij alles wat we doen moeten we onszelf de vraag stellen: ben ik oprecht trots op hetgeen we hebben bereikt of opgeleverd?
**A**ardig – Als consultants werken we met mensen, deze mensen willen we correct, aardig en vriendelijk behandelen.
**L**iefde – Oprechte liefde voor ons vak zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen, op de hoogte zijn van trends en altijd meer willen weten.
**D**oelgericht – Wij gaan altijd doelgericht te werk en stellen ons altijd de vraag wat we willen bereiken. Het einddoel succesvol bereiken is waar we genoegen uit halen.
**E**xceptioneel – Gemiddeld is niet goed genoeg voor ons, we willen exceptioneel zijn in alles wat we doen.
**T**ransparant – Puur zijn in wat je doet, dat kan alleen wanneer je transparant en integer handelt. Eerlijkheid duurt het langst en dat proberen we dan ook altijd toe te passen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Online marketing,Zoekmachine adverteren,Zoekmachine optimalisatie,Conversie optimalisatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Nieuwe Kade 18-3, 6827AB, Arnhem
Website
https://www.pure-im.nl
Oprichtingsjaar
2008
Vacatures bij Pure Internet Marketing
Anderen bekeken ook