R-Recruitment

Over R-Recruitment

**_R-Recruitment verzorgt inmiddels al 18 jaar de werving en selectie voor de diverse grote Luchtvaartmaatschappijen._**

**Betrouwbaar, flexibel en efficiënt.**

Dit zijn de kernwoorden die R-Recruitment in de markt positioneren. Jarenlang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals.

**Dienstverlening**

Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers.

**Praktijkgericht**

Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt.

**NBBU**

R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Transport,Luchtvaart
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Adres
Cateringweg 17A
1018 AM Schiphol
Website
werkenbijkcs.com
Oprichtingsjaar
1999
Vacatures bij R-Recruitment
Anderen bekeken ook