Singha Reizen

Over Singha Reizen
Singha Reizen is de grootste gespecialiseerde Sri Lanka rondreis aanbieder van Nederland en Belgie. Wij organiseren rondreizen naar Sri Lanka al dan niet in combinatie met Dubai, India of de Malediven. De meeste verkoop vindt via internet plaats. Wij organiseren veelal individuele rondreizen en ook enkele speciale groepsrondreizen. Het zusje Mekong reizen biedt rondreizen aan naar Laos, Cambodja en Vietnam. Deze individuele reizen kennen een zelfde hoge kwaliteit als die van Singha Reizen. Er zijn plannen voor het aanbieden van nog enkele landen in Azie, aan India en de Malediven wordt gewerkt en Japan staat in de planning.

Wij bieden reizen aan onder de noemer 'Reizen met een doel'. Met een deel van onze opbrengst ondersteunen wij projecten in de landen waarheen wij reizen aanbieden.

Alle medewerkers van Singha reizen zijn dol op reizen en kennen de bestemingen waarheen ze reizen verkopen door en door. De meeste bestemmingen worden meerdere keren per jaar bezocht. Dit enthousiasme en de kennis van de landen wordt door onze gasten zeer gewaardeerd.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Individuele rondreizen Sri Lanka,Individuele rondreizen Vietnam,Individuele rondreizen Laos,Individuele rondreizen Cambodja
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Hooghiemstraplein 111
3514 AZ Utrecht
Website
www.singhareizen.nl
Oprichtingsjaar
2007
Vacatures bij Singha Reizen
Anderen bekeken ook