VLC Traffic

Over VLC Traffic
**Prettig kennis met u te maken!**

VLC Traffic is uw partner op het gebied van veilige verkeersbegeleiding. Of het nu gaat om een evenement, calamiteit of infrastructurele werken, bij VLC Traffic bent u aan het juiste adres. Wij zorgen een vlotte en veilige verkeersdoorstroming zodat de veiligheid van uw medewerkers of gasten gewaarborgd is. U kunt zich dan volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

Onze verkeersregelaars staan 24/7 voor u klaar om uw evenement, werkzaamheden of calamiteit tot een goed einde te brengen. Zij werken met passie, stuk voor stuk. Zij worden ondersteund door moderne middelen, waaronder een uitgebreid verkeersregelaarstenue, een portofoon, pionnen, lint etc. Ook bezitten onze verkeersregelaars de benodigde certificaten, aangevuld met extra cursussen en trainingen. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons namelijk altijd voorop!

**Persoonlijk**

Onze succesfactor? Persoonlijkheid! VLC Traffic is geen marktleider en we hebben geen 1.000-en mensen in dienst. Gewoon een platte organisatie zonder fratsen. U kunt altijd bij een van de twee eigenaren terecht voor vragen, suggesties of eventuele problemen. Wilt u eerst even persoonlijk kennismaken voordat u uw werkzaamheden aan ons toevertrouwd? Voor een lekkere kop koffie komen wij altijd graag langs.

**Geschiedenis**

Veel mensen kennen de naam “VLC” als stichting. In 2010 begon een klein groepje hobbyisten als tussenpersoon te fungeren tussen organisatoren van regionale evenementen en een poule verkeersregelaars. Een paar evenementen in het eerste jaar groeide uit tot een volwaardige stichting met meerdere evenementen per week. Steeds vaker kwamen er aanvragen binnen die buiten de mogelijkheden van evenementen verkeersregelaars vallen. De kennis, kunde en kneepjes van het vak zijn daarom voortgezet binnen het op zichzelf staande bedrijf VLC Traffic.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Calamiteiten,Infrastructuur,Evenementen,Opleidingen
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Scherpdeel 28
4703 RJ Roosendaal
Website
www.vlctraffic.nl
Oprichtingsjaar
2015
Vacatures bij VLC Traffic
Anderen bekeken ook