ViaVie Welzijn

Over ViaVie Welzijn
Stichting ViaVie Welzijn heeft ten doel het bevorderen van het welzijn van alle inwoners van de gemeente Rijssen-Holten en alles wat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn in de ruimste zin van het woord.

Wij maken ons dus sterk voor een goed welzijn. Plezier en het nuttig zijn voor de samenleving spelen hierbij een belangrijke rol. Hierbij richten wij ons vooral op wijk- en buurtprojecten en het bij elkaar brengen van mensen. Onze rol is vooral signaleren en coördineren: luisteren naar wensen en ideeën van inwoners en waar mogelijk de juiste partijen bij elkaar brengen. Ons vertrouwde team van medewerkers en ruim 200 vrijwilligers staat dan ook dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

ViaVie Welzijn is een welzijnsinstelling in de breedste zin des woord. Wij organiseren een breed scala aan activiteiten, voor jong en oud. Zo hebben wij drie peuterspeelzalen, verzorgen wij gastouderopvang en bemiddelen we met het Servicepunt Vrijwilligers tussen vrijwilligers en organisaties die vrijwilligers zoeken.

Daarnaast maken wij ons sterk voor jeugd en jongeren, ouderen en vluchtelingen met een breed aanbod van diensten. Meer informatie over welke diensten en activiteiten we voor welke doelgroep aanbieden, vindt u hier op onze website.

Samen zijn we aan zet voor een samenleving waar iedereen kan en mag meedoen!
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Peuterspeelzalen,Jeugd- en Jongerenwerk,Wijkgericht werken,Vluchtelingenwerk
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Smidsbelt 6
7451 BL Holten
Website
www.viaviewelzijn.nl
Vacatures bij ViaVie Welzijn
Anderen bekeken ook