Personeel Op Maat

Over Personeel Op Maat
Personeel Op Maat is specialist op gebied van personeelsbemiddeling voor het MKB in de regio IJmond. Mensen maken een bedrijf. Goed personeel is schaars en het vinden van personeel kost tijd. Tijd die er niet is in het MKB bedrijf. Personeel Op Maat biedt daarin de oplossing met betaalbare werving & selectie op maat. De focus ligt op hoger opgeleide medewerkers op administratief, financieel en commercieel gebied.
Kenmerkend voor Personeel Op Maat is de persoonlijke aanpak. Een kandidaat is meer dan een CV en een functiebeschrijving is meer dan een opsomming van taken, opleiding en ervaring. De uitdaging is om elke keer een medewerker te selecteren die past binnen het bedrijf en de juiste pakket aan persoonlijke eigenschappen, drijfveren en kwaliteiten meebrengt. We gaan voor invulling op de langere termijn. Geen brandjes blussen, maar structureel een bijdrage leveren met de juiste man of vrouw op de juiste plek. Zodat uw bedrijf optimaal kan presteren en groeien met het juiste team.
Personeel Op Maat is opgericht door Sandra Niesten. Haar jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur en ondernemersgeest maken het verschil. “Mijn werkwijze is eerlijk, betrokken en persoonlijk. Als ondernemer ben ik graag sparringpartner voor het MKB. Ik zet me altijd voor 100 % in om het gewenste resultaat te bereiken. Ik geloof in wonen en werken in je eigen wijk. Onze personeelsbemiddeling is letterlijk dichtbij. We beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten uit Noord-Holland, vooral in Kennemerland. Medewerkers die dezelfde taal spreken en passen binnen de bedrijfscultuur.”
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Financieel personeel,Notariaat,Commercieel personeel,HR en personeelszaken
Bedrijfsgrootte
eenmanszaak
Adres
Schieland 18
1948 RM Beverwijk
Website
www.personeelopmaat.nl
Oprichtingsjaar
2015
Vacatures bij Personeel Op Maat
Anderen bekeken ook