W&S Detachering B.V.

Over W&S Detachering B.V.
**Kies voor een technische baan met inhoud**

Voor goede technici staan bedrijven in de rij. Dat geeft jou als technicus de ruimte om te kiezen voor de ideale baan in de techniek. W&S Detachering biedt U diverse mogelijkheden. Van projectmatig werk tot een vaste baan in de techniek. W&S Detachering staat garant voor de juiste vacature die bij jou ambitie past. Wanneer je werkzoekend ben of je carrière een nieuwe impuls wilt geven nodigen wij je graag uit om je wensen en je ambities te bespreken in een persoonlijk gesprek.
**De juiste begeleiding**
Bij W&S Detachering hebben we de juiste mensen om je naar de juiste baan in de techniek te brengen. Door onze persoonlijke aanpak en begeleiding vinden wij de ideale vacature die bij jou past. Heb je een technische opleiding op lager-, middelbaar- of hoger niveau in de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Scheepsbouw, Bouwkunde of Installatietechniek kijkt dan in het vacature overzicht voor de functie die bij jou past. Mochten er nu geen vacatures tussen zitten nodigen we je toch uit om je cv op te sturen zodat wij contact met jou opnemen om jouw wensen en ambities te bespreken.

W&S Detachering staat voor een optimale vertrouwelijke behandeling met openheid en transparantie. Waarbij een afspraak een afspraak is. Persoonlijke invulling van ambitie en wens als leidraad geldt.
Bedrijfsinformatie
Website
www.w-sdetachering.nl
Vacatures bij W&S Detachering B.V.
Anderen bekeken ook