The Green Door Company

Over The Green Door Company
Een baan die past als je favoriete spijkerbroek

Lastig hè, keuzes maken? Zeker als het gaat om ander werk. Gelukkig kunnen we je bij The Green Door Company alles vertellen over de leukste banen en werkgevers binnen jouw vakgebied. Samen met ons hak je de knoop zó door.

Meer dan 10 jaar ervaring

Jarenlange ervaring helpt ons om voor jou de deuren te openen. We kennen de beste werkgevers van binnen en van buiten, omdat we al tijden met ze samenwerken. En zij kennen ons natuurlijk ook. Ze weten dat we goede mensen leveren die aan hun verwachtingen voldoen. Zo zit je voordat je het door hebt al aan tafel bij je nieuwe potentiële werkgever.

Marktkennis 2.0

Niets is irritanter dan een baan die er wel is, maar die onvindbaar is. Hoe goed je ook zoekt. Domweg, omdat de vacature niet online staat. Hoe wij ze dan op het spoor komen? Achter de schermen zien wij vaak wat er speelt en wat voor persoon die ene werkgever nodig heeft. Aan de andere kant zien wij wat jij in huis hebt en of je past bij de functie en bij de mensen die er nu rondlopen. Met dit inzicht van beide kanten, loodsen wij je binnen bij de mooiste bedrijven in de industriële automatisering of machinebouw.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Arnhemseweg2
3817 CH Amersfoort
Website
https://www.thegreendoorcompany.nl/
Oprichtingsjaar
2013
Vacatures bij The Green Door Company
Anderen bekeken ook